Who is the most important person who stand for consultant engineer on site who has full iformation on what is happening on site ?

تم إضافة السؤال من قبل Maita Ralufuluvhi , Project , PHB Engineers (Pty) Ltd
تاريخ النشر: 2014/08/07
Mazhar A Kazmi
من قبل Mazhar A Kazmi , Executive Officer , Alpha Insurance Company Ltd, Multan

Site engineer who manage the site on daily bases

maqsood khan
من قبل maqsood khan , Site Inspector/QC Inspector (civil) , Al Salaam Consultants Abudhabi.

QA/QC Engineer or QA/QC Inspector