What do you know about non building constructions?

تم إضافة السؤال من قبل محمد الأشمونى , Welding Engineer , أبناء حسن علام
تاريخ النشر: 2014/08/06
محمد الأشمونى
من قبل محمد الأشمونى , Welding Engineer , أبناء حسن علام

 Non building construction are All Structures except  (building & bridges

Tarique dahri
من قبل Tarique dahri , Assistant Engineer , nawabshah medical university

Non building construction are engaged in the construction or general repair of roads, bridges, aerodrome runways or parking lots, or in organising or managing their construction.