GRATUITY OF AN EMPLOYEE SHOULD BE CLACULTE ON ?

1) BASIC SALARY + HRA+OTHER ALLOWANCE2) BASIC SALARY+HRA3) BASIC SALARY

تم إضافة السؤال من قبل irfan khalid , Senior Sales Executive , Ghantoot Group ( Bin Mehran Ready Mix Concrete)
تاريخ النشر: 2014/08/06
Amaresh Singh
من قبل Amaresh Singh , Asst. Manager - Accounts , Shreyas Relay Systems Ltd

basic salary

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

In my organization, we calculate grauity on the basis of length of service as01 year service for01 month gross salary.

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

3) Basic Salary