WHAT IS THE DISCREATE TOPOLOGY?

تم إضافة السؤال من قبل MUHAMMAD ZESHAN SARWAR SARWAR , LECTURER OF MATHEMATICS , INNOVATORS SCHOOL & COLLEGE SHAKARGARH
hamza boujouf
من قبل hamza boujouf , teatcher , Sebha University

all subset of, a non empty, set X is open.

Mohammad Faheem Khan
من قبل Mohammad Faheem Khan , Acting Resident Engineer , Ital Consult Saudi Arabia Branch (SAB)

Branch of Mathematics, Simply by describing some thing properties with other examples.