Cost Benefit Analysis Question 2

Are "Sunk Costs" relevant costs for performing Cost Benefit Analysis? Yes /No?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/08/05
Hujat Ullah Khan
من قبل Hujat Ullah Khan , Accounting Manager , JAWA Human Resources Company

No sunk cost is not relevent for dicision making about cost and benefits.

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

No Sunk costs are not relevant cost.