The implication of Strategic HRM, do you agree?

• Integration into overall corporate strategic planning • Developing an organizational culture • Motivating, training and support • Coordination with other functions • Developing a flexible workforce

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/08/04
Majd Hasweh
من قبل Majd Hasweh , Online Volunteer HR Moderator , Bayt.com

Totally I agree with you....

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Yes I do agree.