مالفرق بين شيك بلف السخان والشيك بلف البوابة النحاس العادى وايهما افضل فى التركيب بالسخان؟

تم إضافة السؤال من قبل hossam abrhim , سباك صحى ومسئول صيانة خدمات , شركة دلتا للكيماويات الزراعية
تاريخ النشر: 2014/08/01
hadi hunaidi
من قبل hadi hunaidi , مراقب اشراف و تنفيذ الأعمال المدنيه والميكانيكيه , خطيب وعلمي للاستشارات الهندسيه

تشيك فاف السخان يتم تركيبه في السخانات والضغوط الحراريه ويتركيبه رأسي اما تشيك فالف البوابه النحاس او الزهر يتم تركيبه في خطوط المياه ويتم تركيبه افقي

شيك بلف السخان بيه مخرج خاص بالبخارالزائد لهذا ننصح بتركيب شيك بلف سخان انا اسمي محمد سعيد عبدالصبور مرسي/سباك عام

محمود فتحي
من قبل محمود فتحي , سباك , لا

الشيك بلف السخان عالشان ميخلطش مياه سخنه علي الساقع والثاني لحجم المياه وفتحها لمنسوب معين والاول افضل الاياطالي افضل