How Can you render a paint effects scene on mentalray in Maya ?

تم إضافة السؤال من قبل Ajith Kumar D , Assistant Director , Byjus App
تاريخ النشر: 2014/08/01
Tabrez Uddin Aleem Uddin Baloch
من قبل Tabrez Uddin Aleem Uddin Baloch , Creative Designer , Al-Rehab Perfumes LLC

Go to Modify panel And Convert the paint effect scene in to polygon.. then render it on mental ray