What should we do when the customer we got is the worst ever?

تم إضافة السؤال من قبل Amol Harishchandra Mhaskar , MRI Field Service Engineer , Time Medical Limited
تاريخ النشر: 2013/06/22
صابر صلاح على محمد
من قبل صابر صلاح على محمد , معلم اول تربية موسيقية , وزارة التربية و التعليم

Be patient and optimistic because the world is not a single case and after hardship pleased