تواجهني بعض المشاكل في فجول استديو وخصوصا في الداتابيز وهي الاكسس في c# او استخدامها في asp.net هل يوجد حلول لها

تم إضافة السؤال من قبل اشرف قاسم mohammed
تاريخ النشر: 2014/07/30
Hashem AL-Raeeini
من قبل Hashem AL-Raeeini , مطور برامج دوت نت Software developer,Android app developer , يمن سوفت

استخدم سكول سيرفر افضل واقوى وممكن تشتغل اكواد من داخل الدتابيز

سالم یاسری زاده
من قبل سالم یاسری زاده , Android Finance Market Trader , Finance Development SAMRS

داتاسورس = مسیرفایل اکسس فی الکونکشن

اضغط عل البرنامج اللي انت عاملة  وهات

  perpertries

 وبعد كدة تجيب

build

  any cpuتغير

الي64

وان شاء الله يشتغل

Marco Shafiek
من قبل Marco Shafiek , System analyst , Qatar National Plastic Factory

من الافضل استخدام قاعدة بيانات السيكول .. فهي تمكنك من عمل برامج اقوي واكثر استيعابا للبيانات