Who should the IT Risk Manager report to? A. Chief Information Officer (COO) B. Chief Financial Officer (CFO) C. Chief Risk Officer (CRO)

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Al hajj Faqieh , VP, Head of Cybersecurity Governance, Compliance & Risk Management , Islamic Bank
تاريخ النشر: 2014/07/27
Sirajudeen Hussainuddin
من قبل Sirajudeen Hussainuddin , IT Risk and Governance Manager , Abu Dhabi Islamic Bank

IT will be to Chief Risk Officer if such designation exists. Else it should be tagged to CIO