How many proffesional companies are using Sketch up in Qatar?

تم إضافة السؤال من قبل Rijeesha Sinoop , AutoCad DraftsMan Designer(Landscaping & Interior ,Exterior Designing) , Prasanth & Associates(Under Architect Prasanth), Calicut-Kerala , India
تاريخ النشر: 2014/07/27
kheireddine zeraimi
من قبل kheireddine zeraimi , architecte , General equipements Algeria

i dont have a clue but its really professional and great for architecture modeling and rendering

Jeffrey Hernandez
من قبل Jeffrey Hernandez , Exterior & Interior 3D Designer , Al fanar company

to % i think because its user friendly easy to learned and fast to work on3d modeling.