Why do we still find fear among companies against adapting green "environmental friendly" strategies ??

تم إضافة السؤال من قبل Nancy Refai , Health, safety and environmental management Trainer and consultant , Freelancer
تاريخ النشر: 2014/07/26
Nancy Refai
من قبل Nancy Refai , Health, safety and environmental management Trainer and consultant , Freelancer

Thank you Mr.socrates but don't you agree that at least cost wise the benefits of green technologies proved to be so high

Socrates Chinniah
من قبل Socrates Chinniah , Manager - Strategic Planning , TechnipFMC India

1) Attitude

2) Cost involved

3) Time