What is the journal for new computer purchased $ ten thousand and exchange old computer valued $5 thousand balance paid by cheque?

تم إضافة السؤال من قبل thasleem valiyakath , senior accountant with sap background , TP technologies
تاريخ النشر: 2014/07/25
Muhammad  Sultan
من قبل Muhammad Sultan , Police Officer , Punjab Police (Dolphin Squad Lahore)

Office Equipment Account

 To

 Bank Account

(Exchange old computer)

Faisal Muhammad Khan
من قبل Faisal Muhammad Khan , Senior Officer , Meezan Bank Limited

$5 thousands to paid