What are the components of capacity building Cycle?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/07/23
As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

Level tests - an interview with the employee - target identification - define a vision Candidate- goals- planning .

test a training strategy

study the current needs

do a training

assess the new skills and go on from the beginning

Mostafa Amin
من قبل Mostafa Amin , Managment And Training , Ministry of military production

 thank u4 inviting but i do no

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. Preparation.

2. Analysis.

3. Planning.

4. Implemetation.

5. Evaluation.