What are the measurement indicators for the capacity building of staff?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/07/23

time to do a work

cost of an action (small or big within an employee's tasks).

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

       Effectiveness

       Efficiency

       Relevance

        Sustainability

Mostafa Amin
من قبل Mostafa Amin , Managment And Training , Ministry of military production

thx4 invitation but i don no

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

The discretion of the employee to work

Creativity

Solving problems

Command

Teamwork