How can you drive more traffic to your blog, what are the basic techniques ?

تم إضافة السؤال من قبل Imam Hussain , Office & Public Relation Manager , Regional Development Organization
تاريخ النشر: 2014/07/20
Lynn Leo
من قبل Lynn Leo , Learning & Development Practioner , Nedbank

It is imperative to provide links to your blog eg. twitter /fbook/gmail etc.

Entice your audience to your blog by writing a snapsot summary .