Who should be in charge of assessing curriculum development?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/07/17
As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

Coaches and management training and management planning and direct the Director to determine the actual need for the development of curriculum

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Curriculum Development Expert.

Muhammad Najam Janjua
من قبل Muhammad Najam Janjua , Human Resource Consultant , Various Group of Companies

Head teacher.