How to Setup a Smart Transmitter Using a HART Communicator:

تم إضافة السؤال من قبل NAMEER M A , Lead SCADA Engineer , Yokogawa India ltd
تاريخ النشر: 2014/07/16
Muhammad Shaheer Thalikassery
من قبل Muhammad Shaheer Thalikassery , Maintenance Engineer - Instrumentation , Air Liquide Arabia

Connect HART communicator to terminals of Transmitter, wait for the Hart symbel, Check for previous configurations. If new set first Process variable unit then set output. Set zero and span using switches on the transmitter or Hart communicator. Set address. Upload all settings to transmitter. Finish...