What are your biggest strengths as an Electrical Designer?

تم إضافة السؤال من قبل Yasmeen Puthiya Purayil , Sr. Electrical Design Engineer , Arif &Bintoak
تاريخ النشر: 2014/07/16
Mohammed  Kashif
من قبل Mohammed Kashif , QA/QC Electrical Engineer , Drake & Scull International

Know all the international specifications.

saifunnisa pichen
من قبل saifunnisa pichen , Junior electrical engineer , NANU ENGINEERS PVT LTD.

Please contact me if u have any reference for a electrical engineer job for me ...

Muhammad Khan
من قبل Muhammad Khan , GIS Analyst (Geographic Information Systems Analyst) , PES Pvt. Ltd.

just clear your mind and then let the new ideas to hit ur brain.....

Raihan Jawed
من قبل Raihan Jawed , "ELECTRICAL SUPERVISOR" , DAELIM /SATORP JEPR 2B in Jubail

Fateh Makkah Mubarak ho !!16 Ramzan'ul Mubarak; Aaj Fateh MAKKA Ka Din Hai. Huzoor e Karim ﷺ ne bade hi Hikmat ke sath aur badi hi danishta se Makkah Mukarrama ko Fateh kiya tha.Per Aaj ke Din dekho Kitni Khamoshi Se Guzar ja raha hai. Jis ke Baare me Muslim aur Non Muslim kehte hai ke, Ye Ek Azeem Qamyabi hai joHUZOOR MOHAMMED MUSTAFA ﷺ ne Bohut hi Takleef ke Baad Hasil ki thi. Ye hi Agar Valentine Day hota to Hum Puri Duniya ko Mubarak baat dete. Maaz'Allah! Tamam Ahle Iman Sunni Musalmano Ko Fateh MAKKA Mubarak Ho ..

Abin Geo Thomas
من قبل Abin Geo Thomas , Electrical Engineer , GDES ME DMCC

The ability of my mind to create new ideas in electrical design ,with special preference for  practical implementation.

sohail zaman
من قبل sohail zaman , Engineer - Instrumentation and Automation , National Petroleum Services Co.

look forward or deep  imagination of process (increasing the range of imagination will increase your concept hold)