How sunlight are converted in to current?

تم إضافة السؤال من قبل Naveed Rehman , Field worker , IESCO
تاريخ النشر: 2014/07/13
Antony Charles
من قبل Antony Charles , Sales Manager , Computer World is a one-stop shop for laptop computers, desktop computers & Computer accessories

Converting Sunlight into Electricity. Light striking a silicon semiconductor causes electrons to flow, creating electricity. Solar power generating systems take advantage of this property to convert sunlight directly into electrical energy.