Hello all, what are your recommendations for other jobs-websites?

تم إضافة السؤال من قبل Passent Farouk El-Matbouly , CEO's PA / Operations Manager , AMP Developments / Memaar Al-Morshedy
تاريخ النشر: 2014/07/10
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Hi Passent.

Gulftalent is also a good career website.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. www.monster.com

2. www.reliefweb.int