The starting point in budgeting process is to prepare : 1-production budgeting 2- sales budget 3- material budget?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/20
Ahmed Tharwat
من قبل Ahmed Tharwat , Senior Accountant , ASKAF GENERAL TRADING

sales budget

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

sales budget

Hossam Siyam
من قبل Hossam Siyam , Group CFO , Tatweer Group

1-sales budget

2-production budgeting

3-material budget

Annual operating plan and estimated prices will get you to sales volume & revenue budget which should be the first one