Probability Analysis - How it useful in construction industry?

تم إضافة السؤال من قبل Asharaf Puthiyaveettil Kader - FMVA , Finance Manager , Afrina Est. For Construction & Urban Development
تاريخ النشر: 2014/07/10
mahindaratne pahalawattaarachchige
من قبل mahindaratne pahalawattaarachchige , Visiting Lecturer,Sri Lanka Institute of Advance Technological Educstion. , Sri Lanka Institute For Advance Technological Education,Kurunagala,Sri Lanka.

It can be use ful using normal distribution for contruction time duration.