How to Reconciles records with internal company employees and management, or external vendors or customers?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Jaffar , FINANCE & ACCOUNT , Working with Google for IBM Finance Project
تاريخ النشر: 2014/07/09
Emma Tamparong
من قبل Emma Tamparong , DOCUMENT CONTROLLER ASSISTANT , CONSOLIDATED CONTRACTING ENGINEERING COMPANY-Midfield Terminal Airport Abu Dhabi

Enhance the accuracy and reliability of its records, companies follow internal control principles. ....