What the incoming mail sever and outgoing mail server for yahoo , G mail and MSN?

تم إضافة السؤال من قبل Eldaw Ali Yousif Yousif , IT Manager , World Investments
تاريخ النشر: 2014/07/09
Hani AlQarni
من قبل Hani AlQarni , Group Talent Acquisition Manager & HRBP , United Yousef M. Naghi

Hotmail Incoming Mail Server (POP3) - pop3.live.com (logon using Secure Password Authentification - SPA, mail server port:995) Hotmail Outgoing Mail Server (SMTP) - smtp.live.com (SSL enabled, port25) Yahoo! Mail Settings Yahoo Mail offers standard POP3 access for receiving emails incoming through your Yahoo mailbox, by using your favorite email client software. To setup your email client for working with your Yahoo account, you need to select the POP3 protocol and use the following mail server settings: Yahoo Incoming Mail Server (POP3) - pop.mail.yahoo.com (port110) Yahoo Outgoing Mail Server (SMTP) - smtp.mail.yahoo.com (port25)