How to make a good render using V-ray, can any one suggest a render preset?

Share the link or sent the lik by e-mail: only3ds max2012 and below.

تم إضافة السؤال من قبل ABDULLA THAMEEM , Interior designer , Space Zone LLC
تاريخ النشر: 2014/07/09
christian gumaru
من قبل christian gumaru , Design Architect , RACES Engineering Services

"medium quality interior or exterior", this will see on the option vray, upper right.