What are the vitamines made from cholestrol ?

تم إضافة السؤال من قبل مهند السماره , طبيب مخبر , قطاع حكومي
تاريخ النشر: 2014/07/08
jamil ahmad
من قبل jamil ahmad , QC manager , Jan pharma

vitamin D is synthesized from cholesterol and found in cholesterol rich food. Since a cholesterol is a precursor to vitamin D, inhibiting the synthesis of cholesterol will also inhibit the synthesis of vitamin D. Since sunlight is require to turn cholesterol into vitamin D.

kafaa fadhil abas
من قبل kafaa fadhil abas , director of the petroleum refinery departement , lecturer .trainer , petroleum research centre AlFarabi College University

vitamine D and the sun ray plays an important role in turn cholestrol into Vitamine D

AMIR MEHMOOD
من قبل AMIR MEHMOOD , chemical , Sandal Dyestuff Industries

vitamin D

vitamin C

vitamin K