How to deal with Passive-Aggressive Coworkers specially when they are Seniors?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Arshad Khan , IT Analyst , Qatar Investment Authority
تاريخ النشر: 2014/07/08
abdelbaky eldwwy
من قبل abdelbaky eldwwy , Human Resources , Managemen

I deal all my colleagues at work in friendly and respect and I ask excuse for any individual in a state of anger or forgetfulness or unintentional error