How can I use JDBC with MySQL?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/20
ishant jain
من قبل ishant jain

it's simple only follow5 simple steps:1) create a class object for Driver Class Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver");2) create a connection object Connection con=DriverManager.getConnection("jdbc:mysql://localhose/dbname","username","password");3)create statement object ststement st=con.createStatement();4)write sql query String sql="........
";5)run query by st.executeQuery(sql);