When mixing sugar, what type and size pump do you use to inject the syrup?

تم إضافة السؤال من قبل Sabrina Copeland , Lead Operator Brown Sugar , Louis Dreyfus Commodities
تاريخ النشر: 2014/07/07
Jean Essama Etouke
من قبل Jean Essama Etouke , head pastry chef , CLAP RESTAURANT ( /Grey Fox)

we can make shiny the sugar by sugar work (satinage)

Warren Sheahan
من قبل Warren Sheahan , Site Project Manager , South African Breweries

Depends on viscosity of the syrup, positive displacement pumps for syrup and molasses is common in sugar factories.

kareem adel mostafa khattab
من قبل kareem adel mostafa khattab , equipment manager ( utility section ) , hassan allam sons

centrifugal pumps for front end part and screw or ( net positive displacement pumps ) for sugar house section