Does Teaching more than one foreign language ,affect negatively on these languages ?

تم إضافة السؤال من قبل salem alwsaby , teacher , govermental educational institutons,private,employee.
تاريخ النشر: 2014/07/07
Ibrahim Al - Shabory
من قبل Ibrahim Al - Shabory , Med. Rep. , Asiu Trade

No, I see it serves you to know more about different cultures an manners, It also makes you an open-minded man increase your brain flexibility.

Go on bro, don't hesitate.