Do you know a method for low voltage load forecasting? what's the benefit of load forecasting?

تم إضافة السؤال من قبل vahid mottaghi , New Technology Dept. Manager , Isfahan Power Distribution Company
تاريخ النشر: 2014/07/07
Anbazhagan Rajendran
من قبل Anbazhagan Rajendran , Electrical Engineer - Projects , Noor Advance Contracting Company

If we forecast load in proper manner, then we no need to worry about tommorrow's electricity usage...