How employees learn best?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/07/07
Aya Medhat
من قبل Aya Medhat , Freelance Training and Human Resources Professional , Self Employed

Project Based Learning or Problem based Learning

Muhammad Najam Janjua
من قبل Muhammad Najam Janjua , Human Resource Consultant , Various Group of Companies

Randomly ask them the solutions of problems relating to their department.