What is the best analytical database for smart grid decision-support applications?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/06/20
Ahmed Abdo Mohamed
من قبل Ahmed Abdo Mohamed , AX ERP Functional Consultant , Swiss Garment Company-Arafa Holding

t's a cloud database for time series data.If the data is more irregular (doesn't happen at regular intervals) and complex (meaning each data point has at least a few properties)