What is the main function of RO (reverse osmosis) plant?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Basit Jamal , Sr. Utility Engineer , Artistic Fabric and Garment Industries Pvt LTD
تاريخ النشر: 2014/07/06
Abdullah AlBiladi
من قبل Abdullah AlBiladi , Researcher , DTRI - SWCC

 RO plants usually used to produce pure water from salty water such as seawater or brackish water by separating salts from water by RO membrane such as HFF membrane or SW membrane

Sirajudeen Salaudeen
من قبل Sirajudeen Salaudeen , chemist , Sharjah Electricity & Water Authority

To remove dissolved solids by membrane technology.