Do you think it is better to teach grammar as a separated section ?why?

تم إضافة السؤال من قبل ياسر مسعد عكاشه solomon , معلم خبير و موجه عام لغه انجليزيه , وزاره التربيه والتعليم
تاريخ النشر: 2014/07/06
Karim Idrris
من قبل Karim Idrris

we can not teach any language forgeting their grammar rules pronoun verb speech the by the way grammar is most important and essantial in teaching basing on it and