Any tips for FCP 7?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Shahzad , Associate Engineer , Pakistan Television Corporation Limited
تاريخ النشر: 2013/03/05
Asim Shahzad
من قبل Asim Shahzad , Associate Engineer , Pakistan Television Corporation Limited

thanks actually i am looking for special effects but i fine some tuts from VIMEO

Febri Liantoro Kamandalu
من قبل Febri Liantoro Kamandalu , Video Editor , Zoom Post House

there's no specified tips for FCP..it depends on what kind of problem you face it while you editing in FCP..