How to design steam system in Revit (MEP)?

تم إضافة السؤال من قبل Mamoun Mohamed Elfatih , BIM Consultant , ROWAN AL-JAZERAH CO
تاريخ النشر: 2013/06/19
Mohammed Farhan Tangsal
من قبل Mohammed Farhan Tangsal , MEP Incharge(BIM & CAD) , ALLIANCE STRUCTURE & MEP ENGINEERING PVT Ltd(VA, USA )

Dear Mamoun,

You have to go to families in that go to plumbing system, duplicate any system and Rename it to Steam System, In this way you can creat the steam system and then design the steam piping in that.

Hope , I answered your question, if not feel free to mail me on Bayt id.

Thanks ,

Mohammed F.