What are the seven C's of effective business letter writing?

تم إضافة السؤال من قبل salah hamza , Catering Sales Manager , Al-Washim company for food services
تاريخ النشر: 2014/07/03
salah hamza
من قبل salah hamza , Catering Sales Manager , Al-Washim company for food services

Clearness

Conciseness

Concreteness

Completeness

Correctness

Consideration

Courtesy

Marlowie Hatulan
من قبل Marlowie Hatulan , Banquet Manager , Radisson Blu Hotel

Comprehensive

Constructive

Corrective

Conclusive

Caring

Competitive

Considerate

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

Seven C's of  effective business writing is as follows.complete,concise,courteous,convincing,clear,conversational and correct.

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

  1. Clear

  2. Concise

  3. Correct

  4. Courteous

  5. Conversational

  6. Convincing

  7. Complete