How to enjoy work in pressure?

تم إضافة السؤال من قبل asghar asgharpasha , ELECTRICAL ENGINEER , HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES
تاريخ النشر: 2013/06/19
Muhammad Sohail Rana
من قبل Muhammad Sohail Rana , Plant Manager / Deputy General Manager , Werrick Health Care

Keep yourself cool, be patient and think only about the solution to release the pressure

ehab mohammed ali nasser nasser
من قبل ehab mohammed ali nasser nasser , Cementing Equipments Senior Operator , schlumberger oil campany

There is no fun or enjoy with pressure