What is the use of Vector Network Analyzer in RF Engineering?

تم إضافة السؤال من قبل Faheem Ahmad , Digital Marketing Manager , Carlease Rent a Car
تاريخ النشر: 2014/06/30
Jamal CHIOUKHI
من قبل Jamal CHIOUKHI , COO , SICOTEL

A vector network analyser is a test system that enables the RF performance of radio frequency (RF) and microwave devices to be characterised in terms of network scattering parameters,