How the realization take place during stochastic geological modelling?

تم إضافة السؤال من قبل Arshad Nasim , Geologist , Gujrat State Petroelum Corporation Limited, Gandhinagar, Gujrat
تاريخ النشر: 2014/06/30
Soukaina ETTOUIMI
من قبل Soukaina ETTOUIMI , Process Engineer , Jacobs Engineering SA

Sorry for late replying. Geology is not my field of expertise. I have done a process modelling. So, I'm sorry for not being so helpful.