Why submission of Bill of Entry to LC issuing bank is necessary?

تم إضافة السؤال من قبل Sajid Ahmad Khan , Manager, Finance & Admin , LEADS Corporation Ltd.
تاريخ النشر: 2014/06/30
Raeed Budnar
من قبل Raeed Budnar , Senior Accountant , Point To Point Design (P2P)

So that the company can buy products/materials from other supplier with easy credit facility with out fear as the bank guarantees the supplier