Who has inspired you in your career? What would be your answer in interview board?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/06/29
Gabriela Bota
من قبل Gabriela Bota , Montessori Teacher , Gateway International Montessori School

My inspiration my menthor and my guide is my Husband!

amer jayyousi
من قبل amer jayyousi , Business Development Consultant , freelance

my passion for excellence and success is my real motivator.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

My parents inspired me to develop career in future becasue for getting the respect in society.

Mohammad Sarfraz
من قبل Mohammad Sarfraz , Recruitment Consultant - LNG, Refinery, Petrochemical, Drilling, Offshore, Marine, EPC, PMC , Brunel Energy

I must say some situations made me inspired to be independent, responsible and to do things/work with dedication!