What crucial questions can interviewer ask in an interview regarding HR and HR Policies?

تم إضافة السؤال من قبل Moazzam Saeed , HR Assistant , Eden constructions and housing lahore
تاريخ النشر: 2014/06/28
Md Mamunur Rahman
من قبل Md Mamunur Rahman , Customer Service Officer , Naturub Accessories BD (Pvt.) Ltd.

What rule you follow to mantain your  employee? Describe your rule/syestem as you think.