Which of the following are not an application control? a. Processing controls. b. Output controls. c. Hardware controls. d. Input controls.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies
تاريخ النشر: 2014/06/28
Waqayan Al Waqayan
من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)

 c. Hardware controls!