Costs that are directly associated with revenue. COGS, Sales commission, shipping

A- Direct expense B- Periodic expense C- Indirect expense

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/06/27
lina alonaizat
من قبل lina alonaizat , موارد بشريه ومحاسبة , TQ trading company

when the cost directly associated with COGSthat is mean that is a Direct expense

the answer is : A

Almutaz Bakry Sidahmed
من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate

the answer is A  direct expense

Pralay Chakraborty
من قبل Pralay Chakraborty , Key of GST Implementation & Responsible for GST Operation , Bharat Heavy Electricals Limited

A. Direct expenses

munir bushra omer omer
من قبل munir bushra omer omer , disbursement controller , bollore africa logestic

C- Indirect expense