What do you think is the best field for investment in the Middle East nowadays?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2014/06/26
Salah Ba Zuhair
من قبل Salah Ba Zuhair , مدير المشتريات , مؤسسة عبدالله بازهير للتجارة

You can not identify a particular product

But in this period of Ramadan is the season near the food and consumer

And which had the keys and secrets

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

REAL ESTATE and Retail chain.

amer jayyousi
من قبل amer jayyousi , Business Development Consultant , freelance

i believe it is real estate and property development.

Anoop Mohan
من قبل Anoop Mohan , Finance Manager , Arafa plywoods

Production of sweet water using non traditional energy and methods.

Good Luck

Heinz Jurgen Van Zweel
من قبل Heinz Jurgen Van Zweel , Dealer Auditor , BMW South Africa

Investment in education of people

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

Renewable energy.