How to increase the battery life on laptop? Give some tips.

تم إضافة السؤال من قبل Roderick Cabase , IT Technician , Saudi Aramco (Contract Isam Kabbani & Partners Co.)
تاريخ النشر: 2014/06/24
Asim Ali
من قبل Asim Ali , SAP HCM Support Officer , Al Tilal Steel Company Limited

adding to Mr. Mustafa Madhat Khalid

3- Reduce brightness

4- Remove peripherals attached

Mustafa KM
من قبل Mustafa KM , Secretary / Medical data entry , Private medical clinic

1- Let it discharge completely, then charge it fully

2- when working only use the battery or the direct line but not both